Δανάη Μαργαριτίδη
PR Manager

Η Δανάη, γεννήθηκε, μεγάλωσε και μετά από 6 χρόνια επέστρεψε και ζει στην Αθήνα. Θέλοντας να μάθει τον κόσμο μετακόμισε για τις σπουδές της στην πλέον αγαπημένη της Αγγλία, όπου ήρθε και πρώτη φορά σε επαφή με τόση μπύρα. Στο BeerLab όπως και στο BeerBartender, έχει αναλάβει τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων. Σε εκείνη θα απευθυνθείτε για τυχόν δράσεις και απορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μας. Σε εκείνη θα απευθυνθείτε επίσης, αν θέλετε κάποιον να αναλάβει τα κοινωνικά σας δίκτυα καθώς και ενέργειες εξωστρέφειας της εταιρείας σας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και έκανε μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Σχέσεις για να δικαιολογήσει την πολυλογία της. Εξειδικεύτηκε στο Branding Identity, ενώ οι σπουδές της, της έδωσαν γερές βάσεις χρήσης των κοινωνικών δικτύων.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από τα 17 της, έχει εργαστεί στον τομέα των direct πωλήσεων. Στα πλαίσια πρακτικής εργασίας απασχολήθηκε σε εταιρία Δημοσίων Σχέσεων στην Αγγλία καθώς και στο Εμπορικό Τμήμα εκδοτικής εταιρείας με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Λίγο πριν εμπλακεί με τις μπύρες εργάστηκε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων εταιρείας που διοργάνωνε θεατρικές παραστάσεις ενώ στο ίδιο διάστημα ανέλαβε και μέρος της οργάνωσης των παραστάσεων και των λοιπών σχετικών εκδηλώσεων.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Λατρεύει τα ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό τους, το διάβασμα, το θέατρο και την μουσική. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σχετικά με το αγαπημένο της χόμπι, την μόδα, ενώ είναι μέλος του Βρετανικού Chartered Institute of Public Relations.