Δημήτρης Ριμπόπουλος
Best BeerBartender 2016

Ο Δημήτρης Ριμπόπουλος, γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα από το 1991. Έχει εργαστεί στον τομέα της ναυτιλίας και της εστίασης. Τις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με τις μοτοσικλέτες τόσο για να κάνει βόλτες με αυτές όσο και για να τις επισκευάζει.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Έχει αποφοιτήσει τεχνικός ψύξης και κλιματισμού από τεχνική σχολή, καθώς και μηχανικός από τις ακαδημίες εμπορικού ναυτικού. Στην πορεία όμως έκανε στροφή στην καριέρα του καθώς τον κέρδισε ο κόσμος της εστίασης. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια για την τέχνη του μπαρ. Είναι φιλομαθής και δεν σταματάει ποτέ η εκπαίδευση και η πληροφόρηση για εκείνον.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από τα 23 του ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο της εστίασης αρχικά σαν Barista. Εργάσθηκε σε συνοικιακά μαγαζιά στην παρασκευή του καφέ πριν μεταβεί στον χώρο του ποτού. Ακολούθησε μια γρήγορη εξέλιξη και ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τα αποστάγματα, τα κοκτέιλ και την μπύρα. Έχει λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς πετυχαίνοντας και την διάκριση του ως Best BeerBartender το 2016.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Είναι μεγάλος φαν των μοτοσικλετών και του αρέσουν τα ταξίδια, με ή χωρίς αυτές. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με τις κατασκευές. Τέλος του αρέσει να παίζει ντραμς και να ακούει μουσική. Είναι μέλος της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος.