F.A.Q.
Οι συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το BeerLab;

Το BeerLab είναι ο πιο εξειδικευμένος χώρος εκμάθησης και ενημέρωσης για την μπύρα. Στον ειδικά διαμορφωμένο για αυτό το σκοπό μπαρ του έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε στα μυσταγωγικά μονοπάτια της μπύρας και να μάθετε τα πάντα γύρω από το αγαπημένο σας πότο.

Γιατί να επιλέξω να έρθω στο BeerLab;

Είναι ο μοναδικός χώρος στελεχωμένος από τους κατάλληλους επαγγελματίες, ο οποίος παρέχει όλες τις γνώσεις και τις βάσεις που χρειάζεται για να γίνει κάποιος σωστός επαγγελματίας. Εάν πάλι ενδιαφέρεστε ως καταναλωτής, φεύγοντας από το BeerLab, θα έχετε σίγουρα μάθει να απολαμβάνετε αλλιώς την μπύρα σας.

Που βρίσκεται το BeerLab;

Το BeerLab, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Έχει άμεση πρόσβασή στο μετρό της Πανόρμου ενώ συνδέεται με τα βόρεια και τα νότια προάστια με γραμμές λεωφορείων τα οποία θα κάνουν την πρόσβαση στο χώρο μας πιο εύκολη. Βρίσκεται αρκετά κοντά σε κεντρικές λεωφόρους όπως η Κηφισιάς, η Μεσογείων και η Κατεχάκη.

Πως φτάνω στο BeerLab;

Για τη διευκόλυνση σας εφόσον χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αττική Οδό και να χρησιμοποιήσετε την Έξοδο Κατεχάκη.

Για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μπλε γραμμή του μετρό κατεβαίνοντας στη στάση Πανόρμου ή τα λεωφορεία 550, Α7 και Χ14.Κατεχάκη.

Πως μπορώ να πληρώσω;

Με την εγγραφή σας πληρώνετε είτε σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε στα γραφεία μας, την προκαταβολή για την κράτηση της θέσης. Η εξόφληση του ποσού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, μέχρι το πέρας των μαθημάτων οπότε και θα σας δοθεί η σχετική απόδειξη.

Μπορώ να ζητήσω τιμολόγιο;

Βεβαίως και μπορείτε! Ζητήστε το κατά την εγγραφή σας και πριν την εξόφληση κάθε προγράμματος.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται;

Σε περίπτωση που το πρόγραμμα στο οποίο δηλώσατε συμμετοχή, δεν διεξαχθεί με δική μας υπαιτιότητα η προκαταβολή σας επιστέφεται ακέραιη. Σε κάθε άλλη περίπτωση όπως μη έγκυρης ενημέρωσης από μέρους σας για την αδυναμία συμμετοχής σας, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Μπορώ να κάνω δώρο κάποιο πρόγραμμα;

Σαφώς και μπορείτε να δωρίσετε κάποιο από τα προγράμματα μας, σε αγαπημένα πρόσωπα. Πραγματοποιείστε κανονικά τα βήματα, κράτησης και προκαταβολής ή και εξόφλησης και ενημερώστε μας είτε μέσω της φόρμας συμμετοχής είτε με e-mail.

Μπορώ να συνδυάσω προσφορές και προνομιακές τιμές;

Προσφορές και προνομιακές τιμές, δεν συνδυάζονται. Θα πρέπει να επιλέξετε από ποια από τις προσφορές επιθυμείτε να επωφεληθείτε. Εφόσον επιλέξετε κάποια από αυτές, δεν έχετε δικαίωμα να την χρησιμοποιήσετε ξανά.

Ισχύει για κουπόνια, email campaigns καθώς και για προνομιακές τιμές συνεργατών, σχολών, συλλόγων.

Ποιές είναι οι προσφορές και προνομιακές τιμές;

sale-fullΠροσφορές και προνομιακές τιμές μπορείτε να αναζητήσετε μέσω του site μας, στην σελίδα κράτησης. Για να τις ξεχωρίσετε υπάρχει ειδικό banner (SALES!) στην δεξιά κορυφή κάθε εικόνας, ενώ αναφέρεται η αρχική και τελική τιμή. Η προσφορές και προνομιακές τιμές ισχύουν για συγκεκριμένη περίοδο.

Ποιοι είναι οι ηλεκτρονικοί τρόποι πληρωμής;

Ο μοναδικός τρόπος πληρωμής ως σήμερα είναι η τραπεζική κατάθεση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στον λογαριασμό μας είτε από το τραπεζικό υποκατάστημα που σας εξυπηρετεί, είτε μέσω μεταφοράς από το διαδίκτυο (web transfer) από τον λογαριασμό σας (web banking), χρησιμοποιώντας το IBAN που σας δίνουμε κατά την κράτηση της θέσης.

Μελλοντικά θα προστεθούν εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για έγκυρη συμμετοχή στα προγράμματα;

Για την έγκυρη συμμετοχή σας, θα πρέπει:

  • Τα στοιχεία που δηλώσατε να είναι αληθή
  • Κατά την δήλωση συμμετοχής να είστε σε νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ. Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες (18 ετών και άνω).
  • Να έχετε κρατήσει την θέση σας και να έχετε καταθέσει τα χρήματα μέσω μέσω τράπεζας και με την αιτιολογία το επίθετο και τον κωδικό αγοράς σεμιναρίου.

Πως διακρίνονται τα προγράμματα;

Τα προγράμματα διακρίνονται σε γευστικές δοκιμές (tastings), σεμινάρια (seminars), επιδείξεις (demonstrations) και εκπαιδευτικά προγράμματα (training programs). Αυτά μπορείτε να τα διακρίνετε στην σελίδα κάθε προγράμματος.

Πως γνωρίζω ότι υπάρχουν θέσεις;

Τα προγράμματα αναφέρουν αν υπάρχουν θέσεις με την αναφορά “in stock”. Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων για κάθε πρόγραμμα, οπότε κλείστε άμεσα θέση. Οι συνολικές θέσεις για κάθε πρόγραμμα φαίνονται στην καρτέλα επιπλέον πληροφορίες (Additional Information) στην αναφορά “Συμμετοχές”

Τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσω στο BeerLab με κάνουν ειδικό;

Τα σεμινάρια που θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε στο BeerLab έχουν σκοπό να σας ενημερώσουν, να σας εκπαιδεύσουν και να σας κάνουν καλύτερο επαγγελματία ή πιο υπεύθυνο καταναλωτή. Παρακολουθώντας τις ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές ενότητες του BeerLab θα αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες ανταγωνιστικές στην αγορά όσο αναφορά το κομμάτι της μπύρας.

Τι προγράμματα μπορώ να παρακολουθήσω στο BeerLab;

Στο BeerLab θα βρείτε τα πάντα γύρω από την μπύρα. Σειρά σεμιναρίων από ανθρώπους εξειδικευμένους και καταξιωμένους στον χώρο. Masterclasses για επαγγελματίες και καταναλωτές. Αναλυτικά τα προγράμματα τις ημερομηνίες και τα κόστη θα τα βρείτε στις αντίστοιχες ενότητες.

Πως μπορώ να πάρω μέρος σε κάποιο από τα προγράμματα του;

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά, κάνοντας την κράτηση θέσης μέσω της πλατφόρμας ακολούθως συμπληρώνοντας την φόρμα στο site και καταθέτοντας τα χρήματα μέσω τράπεζας. Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ενημερώστε μας στο beerlab@beerbartender.gr, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στο τηλέφωνο +30 2130370837

Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου και θέλω να παρακολουθήσω κάποιο από τα σεμινάρια, μπορώ;

Φυσικά, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα τα οποία, δίνουν την δυνατότητα στους καταναλωτές να τα παρακολουθήσουν και να μάθουν περισσότερα για το αγαπημένο τους ποτό. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε και να παρακολουθήσετε μια σειρά από masterclasses τα οποία θα πραγματοποιούνται, στον χώρο του BeerLab.

Στην σελίδα κάθε προγράμματος (σεμινάριο, γευστική δοκιμή κοκ) θα βρείτε στην καρτέλα επιπλέον πληροφορίες (Additional Information) τις ομάδες ενδιαφερόμενων στις οποίες προτείνουμε το κάθε σεμινάριο.

Ποιoς διδάσκει τα σεμινάρια στο BeerLab;

Την διδασκαλία των εκπαιδευτικών ενοτήτων του BeerLab έχει αναλάβει μια άρτια καταρτισμένη ομάδα από επαγγελματίες με εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα τους. Περισσότερα γι αυτούς μπορείτε να διαβάσετε στην αντίστοιχη ενότητα “Abous Us”.

Θα πραγματοποιηθούν και αλλού σεμινάρια εκτός του BeerLab;

Τα προγράμματα και σεμινάρια μας, έχουν έδρα την Αθήνα. Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλεψη για να διοργανωθούν σε κάποια άλλη πόλη. Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα μπορεί να πραγματοποιηθούν και θα ανακοινωθούν, εάν και εφόσον είναι στα σχέδια.

Δεν μπορώ να καταθέσω χρήματα ή να περάσω από τα γραφεία σας.

Εάν δεν μπορείτε να καταθέσετε χρήματα μέσω τράπεζας, μπορείτε να προκαταβάλετε ή να εξοφλήσετε και στα γραφεία μας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε ούτε αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε μαζί μια εναλλακτική.

Σε περίπτωση απεργίας των ΜΜΜ, τι γίνεται με τα προγράμματα;

Στην περίπτωση που τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς απεργούν, το ημερήσιο πρόγραμμα πιθανώς να αναβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά. Στην επικοινωνία μας θα οριστεί και νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Υπάρχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική σε εταιρείες ή μαζικές συμμετοχές;

Εταιρείες ή ιδιώτες που επιθυμούν να λάβουν τιμολόγιο θα πρέπει να ενημερώσουν κατά την εγγραφή. Αν επιθυμείτε να εκπαιδεύσετε μέλη της επιχείρησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε το ανάλογο πακέτο, σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας.

Ζήτησα απόδειξη και τελικά προτιμώ τιμολόγιο. Γίνεται;

Σύμφωνα με τους όρους μας, το τιμολόγιο οφείλετε να το ζητήσετε κατά την εγγραφή σας. Σε κάθε περίπτωση όμως, επικοινωνείστε μαζί μας για να εξετάσουμε την περίπτωση.

Payment

Patria fortis defendit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Fatum me juvat

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus.

Pertinacia et spes

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus.

Ex patria tellus

Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem.

Fama sapientes vocat

Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna.

Installation

Fatum me juvat

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus.

Pertinacia et spes

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus.

Patria fortis defendit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Ex patria tellus

Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem.

Fama sapientes vocat

Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna.

Troubleshooting

Pertinacia et spes

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus.

Ex patria tellus

Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem.

Fatum me juvat

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus.

VIDEO TUTORIAL

Website construction

More videos

Any questions? Please contact us!