Νικολά Ραδίσης
Founder - Manager

Ο Νικολά Ραδίσης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στον τομέα του επισιτισμού μέσω των οικογενειακών επιχειρήσεων για περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ παράλληλα σπούδαζε. Τις ελεύθερες ώρες του παρακολουθεί ποδόσφαιρο ή συμμετέχει σ’ αυτό ή ακόμα να σκαλίζει κάποιον υπολογιστή. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος μπύρας και είναι ιδρυτής του BeerBartender.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ξεκίνησε σπουδές επικοινωνίας, ωστόσο αυτό που τον κέρδισε είναι το Marketing. Στην πορεία όμως ασχολήθηκε περισσότερο με το bartending και την οργάνωση των οικογενειακών επιχειρήσεων. Γι αυτό παρακολούθησε σεμινάρια barista, bartending και οίνου σε εξειδικευμένους φορείς στην Ελλάδα. Για την μπύρα ενημερώνεται διαρκώς από το εξωτερικό, συμμετέχοντας σε σεμινάρια, γευστικές δοκιμές και ενημερωτικές ημερίδες.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από τα 18 του απασχολείται στον επισιτιστικό κλάδο. Οπαδός της τεχνολογίας, θέλει πάντα να εισάγει ακόμα περισσότερη τεχνολογία στους χώρους εργασίας του. Από το 2009 πραγματοποιεί σεμινάρια με θέμα την μπύρα σε διάφορους χώρους και εκθέσεις, ενώ παράλληλα διατύπωνε τις απόψεις του στο διαδίκτυο. Έχει υπάρξει μέλος της οργανωτικής επιτροπής του διαγωνισμού Draught Beer Master στην HoReCa και μέλος της κριτικής σε αυτούς και αρκετούς ακόμα. Το 2012, αποφάσισε να δημιουργήσει τον διαδικτυακό χώρο BeerBartender, με θέμα την μπύρα και το ποτό, απευθυνόμενος σε συναδέλφους bartenders αλλά και καταναλωτές. Ο αυξημένος όγκος εργασιών οδήγησε στην δημιουργία του BeerLab και από το 2014, ο πρώτος χώρος αφιερωμένος στην μπύρα είναι γεγονός στο κέντρο της Αθήνας. Επιμελείται την λίστα μπύρας του House of Wine, έχει διατελέσει σύμβουλος σε αρκετές μπυραρίες, έχει συνεργαστεί με την πλειοψηφία των ελληνικών ζυθοποιείων για την προώθηση της μπύρας και τέλος αρκετά άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αγαπά το κλασσικό ποδόσφαιρο αλλά και το futsal, τον ενδιαφέρουν οι υπολογιστές και η τεχνολογία. Είναι μέλος της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος, της British Guild of Beer Writers και της Campaign for Real Ale.