Επιμόρφωση Προσωπικού
Bibere
Λεπτομέρειες
Ημερομηνία:
Διάρκεια:
Χώρος:
url:
Εισηγητής:
10 Ιουνίου 2014
4 ώρες
Bibere, Πειραιάς
–
Νικολά Ραδίσης
Η επιθυμία της επιχείρησης ήταν η επιμόρφωση των μελών του προσωπικού σε θεωρητικό επίπεδο, σχετικά με την μπύρα καθώς και προτάσεις για τον κατάλογο που θα εμπλουτίσουν την ήδη υπάρχουσα ποικιλία.
Αναλυτικά
- Προτάσεις για προσθήκη στον υπό διαμόρφωση κατάλογο
- Παρουσίαση στο προσωπικό της επιχείρησης για την ιστορία της μπύρας
- Ενημέρωση για τον τρόπο παρασκευής της μπύρας
- Αναφορά στα πιο γνωστά και δημοφιλή στυλ μπύρας
- Συζήτηση σχετική με το μενού
Στόχος
- Κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης για επιμόρφωση των μελών της
- Αποσαφήνιση πιθανών παρεξηγήσεων σχετικά με την μπύρα
- Ενίσχυση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης προσωπικού
- Προτάσεις στο προσωπικό για επαγγελματική προσέγγιση απέναντι στους πελάτες