Το πρόγραμμα του BeerLab (Μάιος-Ιούνιος ’16)

schedule

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα σεμιναρίων που ετοιμάζονται από το BeerLab. Το διαμορφωμένο ως τώρα πρόγραμμα περιλαμβάνει για το δίμηνο Μάιος-Ιούνιος, τα εξής:

Επίσης ανακοινώνεται ότι τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί ένας ακόμα κύκλος Basic Beer Training (εκπαιδευτικό πρόγραμμα), για τον οποίο μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης. Οι ημερομηνίες θα επιβεβαιωθούν αργότερα, καθώς θέλουμε να λάβουμε υπόψη μας εκθέσεις και φεστιβάλ τα οποία έχουν επαγγελματικό ενδιαφέρον.

Στο επόμενο διάστημα το πρόγραμμα σεμιναρίων θα εμπλουτισθεί, καθώς θα ανακοινωθούν ορισμένες γευστικές δοκιμές με μπύρες που έχουν μόλις έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό, καθώς και γευστικές δοκιμές για γνωριμία με νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Μην ξεχνάτε όταν δηλώσετε συμμετοχή να επιβεβαιώσετε την κράτηση με προκαταβολή 40% του ποσού. Οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται μέσω τράπεζας (κατάθεση σε κατάστημα ή web transfer), σε διάστημα το πολύ τριών (3) εργάσιμων ημερών. Μπορείτε όμως να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά το αποδεικτικό κατάθεσης. Κράτηση στην οποία δεν έχει πραγματοποιηθεί η προκαταβολή, ακυρώνεται σε διάστημα μιας ημερολογιακής εβδομάδας.

*Οι ημερομηνίες και ώρες των σεμιναρίων είναι διαθέσιμες στην αντίστοιχη σελίδα.